+
Ontzorg uw klanten met License Management as a Service (LMaaS)
Geef uw klanten inzicht in de software licentie positie
Powered by

Klanten volledig ontzorgen?

 

Wat is License Management as a Service (LMaaS)?

Het is uw betrouwbare centrale bron van informatie Haal u eens voor ogen: software installatie en gebruik data uit meerdere discovery tools; licentie rechten informatie die handmatig uit uw inkoop systeem wordt verzameld en een meerdere spreadsheets waarin de informatie uit deze bronnen bij elkaar wordt gebracht! Bedenk nu dat het ook anders kan, met een centrale informatie bron die kan worden benaderd vanuit elk web-enabled device en die meer dan honderd dashboards en rapporten levert voor onderbouwde besluiten. Dat is wat een cloud gebaseerde Licentie Management oplossing te bieden heeft – de meest directe weg naar het managen van software licentie informatie. Gebruikt u Service Now? Kijk hoe LMaaS integreert met deze technology.

 

Everything

quick- license audit

Het is uw directe antwoord op een audit verzoek Gartner stelt nu dat uw organisatie 68% kans heeft om minimaal één audit verzoek te ontvangen in de komende 12 maanden – het is nu wanneer in plaats van of u een audit verzoek ontvangt. Met Licentie Management als Service heeft u 24 uur toegang tot de meest recente compliance status, ondersteund door meer dan 100 online dashboards en rapporten. Dit betekent dat een reaktie naar een software uitgever slechts een aantal dagen vergt, in plaats van potentieel weken of maanden in het geval dat uw licentie management huishouding intern in uw organisatie wordt beheerd.

Het is de snelste manier om uw software uitgaven omlaag te brengen De Gartner rapporten claimen dat veel organisaties tot 30% teveel software uitgeven, door onnodige software aankopen, onvoldoende software hergebruik en slecht uitonderhandelen van software overeenkomsten door gebrek aan informatie. LMaaS vraagt weinig implementatie en training, wat betekent dat wij snel aan de slag kunnen gaan met inzicht verkrijgen in de compliance positie van uw organisatie en werken aan het optimaliseren van software gebruik.
save
 

Bekijk de License Dashboard Video:

   

 

Support Desk

    Omarm onze kennis over Licentiebeheer en Software Asset Management en ontzorg uw klanten. We faciliteren de beste License Management Tools en hebben licentie consultants beschikbaar om te ondersteunen in het aanbieden van de best mogelijke License Management as a Service (LMaaS) dienstverlening voor uw klanten. Daarnaast hebben we een support desk waarop terug gevallen kan worden om de beste license management services te waarborgen.

  • Ticketing systeem
  • Knowledge base
  • FAQ
  • Forum
support ITsyndicaat

Neem contact op

License Management as a Service is een welcome aanvulling voor Service Providers

Neem contact met ons op en leer hoe je als service provider klanten helpt met licentiebeheer, licentie management en software asset management!

Neem contact opof klik hier voor achergrond informatie over License Manager Data Center – Service Providers Edition