Wij zijn er om u succesvol te maken!

Het team van ITsyndicaat staat klaar om uw organisatie te helpen met het verzorgen van licentiebeheer en software asset management programma’s voor uw klanten.
Wij ondersteunen met marketing, sales, support, licentie kennis, licentie consultancy en zorgen er met deze ingrediënten voor dat u een professionele dienstverlening kunt aanbieden aan uw klanten.

Hieronder treft u een korte omschrijving aan van partners die het License Manager platform gebruiken.

Wat we doen

Partners ondersteunen met software licentiebeheer en software asset management programma’s, zodat zij succesvol zijn naar hun klanten toe .
Software licenties zijn ingewikkeld en complex, wij willen deze materie transparant maken met behulp van de juiste tool sets.
Alles in het werk stellen om onze partners te ondersteunen in het realiseren van professionele dienstverlening op het gebied van licentie management en software asset management.

 License-Reporter_Logo

License-Reporter helpt organisaties met Licentiebeheer, Licentie Management & Software Asset Management op basis van een managed service of on-site implementatie.

lcxp_logo

Het gebruik van software is niet meer weg te denken uit het dagelijks bedrijfsleven. Als organisatie streeft u ernaar de aangekochte software exact af te stemmen op het actuele softwaregebruik. Hiermee voorkomt u boetes als gevolg van incompliancy en, misschien nog wel belangrijker, betaalt u niet teveel voor onnodige licenties. Een optimale licentiepositie zorgt voor de meest efficiënte bedrijfsvoering tegen zo laag mogelijke kosten.

Logo Econocom
Vanuit België ondersteunt Econocom klanten met licentie management diensten en gebruikt het License Manager platform tevens voor inzichten tijdens Software Vendor Reviews. Econocom is sinds 2012 partner van ITsyndicaat.

Logo Evaconsult

Evaconsult adviseert eindgebruikersorganisaties en financieel en juridische dienstverleners bij (dreigende) geschillen met software leveranciers over licentiecontracten. Evaconsult is sinds 2011 partner van ITsyndicaat.

SLTN license management

SLTN Inter Access vertrouwt op ITsyndicaat om LMaaS diensten aan haar klanten aan te bieden. Services worden geleverd met support van het ITsyndicaat license consultant team.

 

 

Neem contact op

Het License Manager platform is een welcome aanvulling voor Service Providers

Het maakt software installaties inzichtelijk en vergelijkt deze met de aanwezige software licenties!

Neem contact op